Termeni de utilizare

Ultima actualizare 31 mai 2019

Acesti Termeni de servicii („Acord”) sunt un acord intre ServereGenius („noi”, „noi” sau „ai nostri”) si dvs. („Utilizator”, „dvs.” sau „dvs.”). Acest acord stabileste termenii si conditiile de utilizare a oricaror produse si servicii prevazute de ServereGenius. Va rugam sa cititi cu atentie pentru a va asigura ca intelegeti termenii nostri inainte de a cumpara oricare dintre produsele sau serviciile noastre.

Eligibilitatea contului

A. Inregistrandu-va si utilizand serviciile noastre, reprezentati ca:
- Aveti varsta de cel putin 18 ani. Serviciile sunt destinate utilizarii de catre utilizatorii care au varsta de 18 ani. Orice inregistrare, utilizare sau acces la serviciile noastre de catre orice persoana sub 18 ani reprezinta o incalcare a prezentului acord.
- Daca utilizati serviciile noastre in numele unei alte parti, sunteti de acord ca sunteti autorizat sa va legati de o astfel de alta parte. Acord si sa actionezi in numele unei alte parti cu privire la orice actiuni intreprinse in legatura cu serviciile.

b. Este responsabilitatea dumneavoastra sa furnizati informatii corecte, complete si actuale clientilor in formularele de inregistrare. Adresa de e-mail pe care o utilizati pentru a va inscrie trebuie sa fie diferita de domeniul cu care va inscrieti. Daca exista un motiv pentru care va putem contacta, va vom contacta utilizand aceasta adresa de e-mail.

c. Sunteti de acord sa fiti pe deplin responsabili pentru toata utilizarea contului dvs. si pentru orice actiuni care au loc prin intermediul contului. Este responsabilitatea dvs. sa mentineti securitatea contului.

d. Orice comanda IP dedicata este supusa justificarii IP. Politicile de justificare IP se pot modifica pentru a se conforma Registrului indian pentru nume si numere de Internet (IRINN), Registrul american pentru numere de Internet (ARIN) si Centrul de coordonare a retelelor IP Européens (RIPE).
e. Sunteti de acord ca schimbarea domeniului principal al unui cont va suporta o taxa de 10 EUR pentru fiecare schimbare a domeniului principal.

Migratii site-uri web

a. Serviciul nostru de migrare a site-ului web este oferit cu amabilitate. Echipa noastra va depune toate eforturile pentru a va ajuta sa va mutati site-ul dvs. web, dar nu facem nicio garantie cu privire la disponibilitatea, posibilitatea sau timpul necesar pentru a transfera un cont. Serviciul nostru gratuit de migrare este disponibil timp de 30 de zile de la data inregistrarii. Transferurile in afara perioadei de 30 de zile vor suporta o taxa, dupa cum se specifica mai jos:
- Transferuri cPanel: 6,50 EUR / cont
- Transferuri non cPanel: 10,50 EUR / cont

b. Serviciul nostru de migrare VPS este, de asemenea, oferit cu amabilitate. Echipa noastra va face toate eforturile pentru a transfera serverul VPS, dar nu facem nicio garantie cu privire la disponibilitatea, posibilitatea sau timpul necesar pentru a transfera un cont VPS. Daca un utilizator doreste sa-si mute VPS-ul dintr-o locatie in alta, ServereGenius va migra VPS-ul gratuit pentru prima data. Migratiile suplimentare vor suporta o taxa de 5 EUR pentru fiecare migratie. De exemplu, daca utilizatorul se inscrie cu un VPS in Franta si ar dori sa mute VPS in Los Angeles, aceasta prima migrare este gratuita. O migrare ulterioara ar costa 5 dolari.

Continutul utilizatorului


a. Este posibil sa fiti in masura sa incarcati, sa stocati, sa publicati, sa afisati si sa distribuiti informatii, fotografii text, videoclipuri si alt continut pe sau prin serviciile noastre (denumit in mod colectiv „Continut utilizator”). Continutul utilizatorului include orice continut postat de dvs. sau de utilizatorii de pe oricare dintre site-urile dvs. web gazduite de noi. Sunteti singurul responsabil pentru a va asigura ca Continutul utilizatorului respecta acest acord.

b. ServereGenius nu isi exercita controlul si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul utilizatorului sau continutul informatiilor care trec prin computerele, retelele sau punctele de prezenta ale ServereGenius. ServereGenius nu monitorizeaza continutul utilizatorului. Sunteti de acord si recunoasteti ca ServereGenius poate lua masuri corective in exclusivitatea discretiei ServereGenius, incluzand fara limitare eliminarea totala sau a unei portiuni a Continutului utilizatorului sau a site-urilor web ale utilizatorului, si a suspenda sau a incheia si a tuturor serviciilor fara restituire in cazul in care incalcati termenii prezentului acord. . Sunteti de acord cu privire la faptul ca ServereGenius nu va avea nicio raspundere din cauza actiunilor corective pe care le poate intreprinde ServereGenius.

Securitatea conturilor si sistemele ServereGenius


a. Este responsabilitatea dvs. sa va asigurati ca scripturile si programele instalate in contul dvs. sunt sigure si ca permisiunile de directoare si fisiere sunt setate corect, indiferent de metoda de instalare. Utilizatorii sunt in cele din urma responsabile pentru toate actiunile intreprinse in contul lor, inclusiv compromisul de acreditare precum numele de utilizator si parola.

b. Serviciile, inclusiv toate echipamentele, retelele si dispozitivele de retea aferente sunt furnizate numai pentru utilizarea autorizata a clientilor. ServereGenius poate, dar nu este obligat sa monitorizeze sistemele noastre pentru a se asigura ca utilizarea este autorizata pentru a facilita protectia impotriva accesului neautorizat, pentru a verifica procedurile de securitate, supravietuirea si securitatea operationala. in timpul monitorizarii, informatiile pot fi examinate, inregistrate sau copiate si utilizate in scopuri autorizate. Folosind serviciile noastre, consimtiti la monitorizarea serviciilor de retea in aceste scopuri.

c. Orice cont gasit conectat la o retea sau un sistem tert fara autorizatie de la terta parte este supus suspendarii. Aceasta include, dar nu se limiteaza la refuzul atacurilor de serviciu, atacuri de forta bruta, spam de e-mail si spam web.

d. Orice cont care ne determina sa primim un raport de abuz poate fi suspendat sau reziliat. Daca nu eliminati continutul rau intentionat dupa ce ati fost notificat, ne rezervam dreptul de a lasa accesul la serviciile dezactivate.

e. Ne rezervam dreptul de a impune taxe pentru abuzul verificat. Plata trebuie facuta pentru abuz de servicii inainte de reactivarea contului. Ne rezervam dreptul de a ne abate de la programul nostru de abuz, dupa cum consideram de cuviinta. Programul nostru de taxe pentru abuz este urmatorul: -Primul preaviz: fara taxe. -A doua notificare: penalizare de 5 EUR. -A treia notificare: penalizare de 25 EUR. -A patra notificare: incetarea contului

HIPAA Disclaimer

a. Nu suntem „conforme cu HIPAA”. Clientilor care necesita stocarea sigura a „informatiilor de sanatate protejate”, astfel cum sunt definite in Legea federala privind portabilitatea si responsabilitatea privind asigurarile de sanatate (HIPAA), li se interzice in mod expres sa foloseasca serviciile in astfel de scopuri.

Informatii de facturare si plata

a. Este responsabilitatea dvs. sa va asigurati ca informatiile dvs. de plata sunt la zi si ca toate facturile sunt platite la timp. Sunteti de acord sa platiti serviciile inainte de perioada in care sunt furnizate aceste servicii. Sub rezerva legilor, regulilor si reglementarilor aplicabile, platile primite vor fi aplicate mai intai la cea mai veche factura restanta din contul de facturare.

b. Cu exceptia cazului in care se prevede altfel, sunteti de acord ca vi se va factura automat o baza recurenta pentru a preveni perturbarea serviciilor dvs.

c. Toate facturile trebuie platite in termen de 2 zile de la data scadentei facturii. Orice factura care este restanta mai mult de 2 zile poate duce la suspendarea serviciului dumneavoastra. Accesul la cont nu se va restabili pana la primirea platii. Ne rezervam dreptul de a percepe o taxa de intarziere de 15% in plus fata de factura.

e. Este o incalcare a prezentului acord pentru a utiliza in mod eronat sau a utiliza in mod fraudulos carti de credit, carduri de taxare, transferuri de fonduri electronice, cecuri electronice, metode de plata sau identitati. Putem raporta abuz sau utilizare frauduloasa autoritatilor guvernamentale si de aplicare a legii, serviciilor de raportare a creditelor, institutiilor financiare si companiilor de carduri de credit.

f. Puteti contesta o factura cu ServereGenius inainte de data scadentei. Daca aveti intrebari cu privire la o taxa in contul dvs., puteti contacta serviciul de facturare pentru asistenta. Deschiderea unei dispute cu compania dvs. de carduri de credit sau initierea unei rambursari este o incalcare a acestui acord si poate suporta o taxa suplimentara de 75 EUR.

Banii inapoi garantat

a. ServereGenius ofera o garantie de returnare de 30 de zile pentru conturi partajate, revanzatori si VPS. Urmatoarele sunt cerintele de eligibilitate pentru garantia inapoi. Clientii trebuie sa indeplineasca toate cerintele de eligibilitate pentru a primi rambursarea conform garantiei noastre de returnare a banilor:
- Nu ati fost in trecut client ServereGenius.
- Nu s-a produs abuz sau abuz in serviciul dvs. (consultati „Securitatea conturilor si sistemele ServereGenius”, „CPU, latime de banda si utilizare a discului”).
- Nu ati initiat o disputa sau o remunerare.
- Ati fost un client in stare buna a serviciului timp de nu mai putin de 20 de zile si nu mai mult de 30 de zile.
- Garantia de returnare a banilor se aplica pe baza ciclului de facturare anual.
- Orice incalcare a acestui acord va renunta la dreptul dvs. la o restituire.

CPU, latime de banda si utilizare a discului

a. Toate utilizarea spatiului de gazduire furnizat de ServereGenius este supusa termenilor acestui acord si a Politicii de utilizare acceptabile.

- Spatiul de gazduire partajat si revanzator poate fi utilizat numai pentru fisierele web, e-mail activ si continutul site-urilor web ale utilizatorilor. Spatiul nu poate fi utilizat pentru stocare, inclusiv ca stocare in afara site-urilor de fisiere electronice, e-mail sau gazduire FTP. Va vom examina si va vom notifica in cazul utilizarii excesive a procesorului sau a discului. Utilizarea excesiva a procesorului este definita ca o utilizare care afecteaza semnificativ capacitatea altor utilizatori de a-si folosi serviciile.
- Utilizarea dedicata si VPS este limitata de resursele alocate planului sau serverului specific care a fost achizitionat.
b. Utilizarea latimii de banda este monitorizata in mod activ.

Garantie Uptime

a. Daca serverul tau distribuit sau revanzator are un timp de oprire fizic care se incadreaza in garantia de disponibilitate 99,99%, puteti primi 1 luna de credit pe contul dvs. Aceasta garantie de functionare nu se aplica intretinerii planificate sau actelor lui Dumnezeu. Uptime-ul serverului este definit ca timpul de functionare raportat fata de sistemul de operare si serverul web, care poate diferi de uptime raportat de alte servicii. Pentru a solicita un credit uptime, va rugam sa deschideti un bilet la departamentul nostru de facturare. Va rugam sa retineti ca cererile de garantie pentru uptime trebuie depuse in termen de 7 zile de la perioada de oprire reala.
b. Garantiile de uptime pentru serverele dedicate includ doar uptime de retea. Evenimentele incluzand, dar fara a se limita la esecul unei parti, un atac DDoS sau un act al lui Dumnezeu sunt scutite de garantia uptime.

Reseller

a. Revanzatorii sunt responsabili pentru a oferi sprijin clientilor lor. Daca clientul revanzatorului ne contacteaza, ne rezervam dreptul de a pune cererea in asteptare pana cand distribuitorul ne va contacta direct. Revanzatorii trebuie sa contacteze direct ServereGenius pentru scopuri de securitate. b. Vanzatorii sunt responsabili pentru continutul stocat si transmis in conturile revanzatorilor.

Coupon

a. Reducerile si cupoanele sunt rezervate numai pentru conturi sau clienti pentru prima data si nu pot fi utilizate pentru achizitionarea unei inregistrari a unui nume de domeniu decat daca se specifica altfel.

Copii de rezerva si pierderi de date

a. Utilizarea serviciilor noastre este pe riscul dvs. Serviciul nostru de backup ruleaza zilnic si economiseste 7 copii de rezerva. Doar o saptamana de copii de rezerva sunt pastrate la un moment dat. Acest serviciu este oferit sub forma de curtoazie si poate fi modificat sau incheiat la discretia noastra. Nu facem nicio garantie cu privire la disponibilitatea acestor copii de rezerva.

Limitare a raspunderii

a. in niciun caz cu ServereGenius, directorii, angajatii sau agentii sai nu sunt responsabili pentru dvs. sau pentru orice persoana pentru daune directe, consecvente, incidentale, speciale sau punitive, inclusiv pentru orice profit pierdut sau date pierdute rezultate din utilizarea serviciilor dvs., sau orice continut de utilizator, site-uri web ale utilizatorilor sau orice alte materiale accesate sau descarcate prin intermediul serviciilor, chiar daca ServereGenius are cunostinta de posibilitatea unor astfel de daune.

Compensatie

a. Sunteti de acord sa despagubiti, sa aparati si sa detineti inofensiv ServereGenius, afiliatii nostri si ofiterii respectivi, directorii, angajatii si agentii nostri. Termenii acestei sectiuni supravietuiesc oricarei rezilieri a prezentului acord.

Copyright © 2020 Servere Radio Genius | Radio Hosting | Gazduire Radio. Toate drepturile rezervate..
Servere Radio Genius | Radio Hosting | Gazduire Radio