Despre noi

servere radio

Introducere

Servere Genius a fost lansat pe data de 25.03.2013 si pana in ziua de azi s-a bucurat de un real succes deoarece zeci de clienti ne-au calcat pragul in cautarea unor servicii de calitate. Serverele sunt gazduite in cel mai mare datacenter din Europa si au un Uptime de 99.5%. De asemenea, serverele au protectie antiflood si traffic nelimitat ceea ce inseamna ca veti fi protejat de atacuri externe provenite de la persoane rau intentionate. Pentru o buna desfasurare a colaborarii cu noi va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile impuse inainte de a comanda un produs de pe site pentru a nu exista neclaritati. Fiecare client este tratat cu seriozitate si oferim support tehnic 24/7 pentru oricine ne solicita in cazul unor probleme neprevazute sau pentru clientii incepatori.

    De ce sa ne alegeti pe noi?

  • Va oferim un server cu protectie si va stam la dispozitie 24/7 cu orice intrebare.
  • Va oferim 1 luna gratis la plata pe 6 luni.
  • Acceptam doar metode de plata in deplina siguranta pentru clientii nostrii.
  • Va oferim 2 luni gratis la plata pe 1 an.
servere genius

Scopul nostru

Inca din anul 2013, cand ne-am facut aparitia pe piata radiourilor online, am dorit ca pe parcurs, fiecare client venit la noi sa beneficieze de cea mai buna calitate a serviciilor, sa i se ofere ajutorul cand ne contacteaza si sa devenim prieteni cu clientul.

Astazi, dupa trecerea timpului, ne uitam in statistici si vedem rezultatele profesionalismului si seriozitatea de care am dat dovada pentru ca fiecare client sa fie bine primit.

In continuare, ne propunem sa ramanem neschimbati, originali si sa ajutam cat mai multa lume in cautare de un server de radio la pret accesibil si siguranta ca nu va avea probleme cat timp va colabora cu noi. De asemenea dorim sa indeplinim urmatoarele:

  • Sa ne extindem si cu alte servicii gen: gazduire web, domenii;
  • Sa ramanem sus cat mai mult timp .
  • Sa ne recomande clientii si altora fiind multumiti de serviciile primite.
  • Sa venim periodic cu oferte noi pentru buzunarul fiecaruia.

SERVERE GENIUS SUNTETI VOI SI VA MULTUMIM!

client