Termeni si Conditii

INFORMATII GENERALE

Servere Genius ofera clientilor servicii diverse de buna calitate si asigura buna functionare tuturor, ceea ce inseamna ca ne rezervam dreptul de a suspenda sau a inchide contul oricarui client care incalca termenii si conditiile impuse. Serviciile noastre dispun de Uptime 99.50% si fiecare client va beneficia de suport tehnic 24/7. Chiar daca uneori vor exista mici probleme de scurta durata, va rugam sa va pastrati calmul si sa nu injurati vreun operator de la www.serveregenius.ro pentru ca este posibil sa va fie suspendat contul sau mai rau in situatii mai grave, sters definitiv.


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Datele clientilor vor ramane confidentiale si vor fi folosite doar in scop strict profesional , in ceea ce priveste generarea facturilor cat si informarea clientului in cazul unei probleme de nefunctionare. Clientul este rugat sa foloseasca la inregistrare datele personale adevarate pentru a nu exista suspiciuni cu privire la identitatea acestuia.


SATISFACEREA CLIENTULUI

Prioritatile principale a celor de la Servere Genius sunt cele de a asigura siguranta si buna functionare a serviciilor tuturor clientilor. Desi conducerea face eforturi mari pentru a mentine o buna organizare si desfasurare a activitatii, clientul trebuie sa tina cont de faptul ca orice tentativa de fraudare sau de inselatorie va fi urmata de consecinte pe care le va suporta indiferent de natura acestora.


BANII INAPOI IN 10 ZILE

Orice client are dreptul de a solicita banii inapoi in curs de 10 zile daca nu este multumit de serviciile oferite. Daca perioada de 10 zile a fost depasita, clientul nu mai poate solicita banii inapoi. Banii vor fi inapoiati prin acceasi metoda in care au fost primiti.


SUPORT TEHNIC

Servere Genius pune la dispozitia clientilor mai multe metode de suport tehnic dupa cum urmeaza: telefonic; email; ticket; Yahoo Messenger. Programul activ in care ne desfasuram activatatea este urmatorul: luni - vineri (10:00 - 22:00); sambata - duminica (10:00 - 18:00). Nu raspundem la NUMERE NECUNOSCUTE.


SANCTIUNI

1. Daca folositi boti pentru a induce in eroare ascultatorii si pentru a utiliza traficul in mod gresit, veti fi sanctionat cu suspendarea contului.

2. Daca insultati sau injurati oricare din membrii conducerii, veti fi santionat cu suspendarea contului sau chiar cu inchiderea acestuia in functie de gravitatea situatiei.

3. Daca folositi playere aditionale pe alte site-uri/xat-uri/forum-uri..etc, care au un trafic mare, veti fi sanctionat cu suspendarea contului in cazul in care traficul generat de pe aceste site-uri, va produce disfunctionalitati serviciilor noastre.

4. Daca depasiti termenul de plata, veti fi sanctionat cu suspendarea contului pana in momentul efectuarii platii restante. Termenul maxim de efectuare a platii restante este de 2 zile, dupa care vi se sterge contul definitiv.

5. Daca sunteti tinta atacurilor de tip flood, care dauneaza serverelor noastre, veti fi sanctionat cu banarea contului, apoi cu stergerea acestuia definitiv fara nici o avertizare in prealabil.

client