Terms of Service

1. CONDIȚII GENERALE – DEFINIȚII

Această pagină conține termenii și condițiile de utilizare a serviciilor oferite de GHE ADRIAN PFA prin ServereGenius.Ro (https://www.serveregenius.ro).

2. UTILIZAREA SERVICIILOR

Serviciile oferite de ServereGenius vor fi utilizate numai în scopuri legale. Orice activitate care poate fi considerată ilegală este strict interzisă. Dacă un cont revândut încalcă prevederile acestui document, ne rezervăm dreptul de a suspenda acest cont fără a informa mai întâi revânzătorul. Utilizatorul final nu va fi contactat de noi, iar resellerul (clientul ServereGenius) va fi informat despre faptele și motivele noastre.

3. RESTRICȚII

Ne rezervăm dreptul de a impune restricții hardware și software cu privire la utilizarea serverelor ServereGenius fără notificare prealabilă, în cazul unor probleme de securitate cunoscute care pot duce la funcționarea defectuoasă a serverului sau la funcționarea programelor instalate pe server.

4. BACK-UP

Backup-urile sunt făcute de noi săptămânal. Cu toate acestea, nu oferim nicio garanție pentru integritatea copiilor de rezervă. Îi sfătuim pe toți clienții să genereze și să descarce propriile copii de rezervă din panoul de control sub forma unui fișier arhivat care conține copii de siguranță ale tuturor datelor și bazelor de date ale unui cont.

5. COMUNICARE CU CLIENȚII SERVEREGENIUS ROMANIA

Comunicarea cu clienții se realizează prin e-mail sau telefonic în caz de urgență. Asistența este oferită numai prin sistemul de bilete din zona client ServereGenius. Clientul este de acord să primească orice informație privind serviciile, emiterea de proforme, notificarea de neplată, suspendarea serviciilor sau alte comunicări legate de activitatea ServereGenius pe oricare dintre canalele de comunicare de mai sus. Comunicarea cu clienții este limitată doar la serviciile oferite de ServereGenius și nu va avea scopuri publicitare, cu excepția cazului în care clientul este de acord.

6. TERMENI GENERALI

Dacă, din orice motiv, nu sunteți mulțumit de serviciile pe care le oferim, vă rugăm să ne contactați și să ne spuneți care este problema pentru a o rezolva.

Prima pagina