NOU: Sezonul cumparaturilor de IARNA Castiga un server radio la tombola PREMII-RANDOM.RO...    

Reseller Radio

Gazduire radio reseller de încredere de înaltă calitate.

alege planul dorit.

Conturi Radio Spatiu SSD Max.Ascultători Trafic Pret
15 15 GB SSD 1500 Nelimitat 15€/lunar*
30 30 GB SSD 3000 Nelimitat 30€/lunar*
45 45 GB SSD 4500 Nelimitat 45€/lunar*

De ce serverele noastre, sunt cele mai bune

puternic si rapid.

Vă oferim soluția perfectă pentru revinderea serverelor radio la un preț de neegalat. Fără costuri ascunse, fără taxă de activare. Satisfacție 100% garantată !

Un Reseller Radio vă permite să vă creați și să vindeți propriile planuri Radio cu SonicPanel. Ca și în cazul planurilor de găzduire pentru reseller, puteți configura mai multe aspecte ale planurilor; limită de ascultare simultană, calitate bibrate, stocare AutoDJ, lățime de bandă... și totul sub propriul brand..

INTREBARI.

Configurați complet planurile de streaming radio pe care doriți să le vindeți; lățime de bandă/trafic, ascultători simultani, rata de transmisie, stocare AutoDJ și multe altele din panoul de control SonicPanel.
Ești nou în asta? Nu vă faceți griji, oferim suport de bază fiecăruia dintre clienții noștri! Trimite-ne un ticket și te vom ajuta.
Nu, nu iti trebuie licenta SonicPanel pentru reseller-ul tau de radio, comanzi si te apuci de revanzare.
Vinde planuri de streaming radio sub propriul tău brand. Planurile de reseller de streaming radio sunt furnizate sub o platformă 100% etichetă albă, astfel încât să aveți control total asupra personalizării serviciului, adăugând un strat de valoare afacerii dvs.

Aveti o intrebare? Nevoie de ajutor?